Àrees de treball de Mans Unides

Cada euro compta, perquè és un pas més cap a la millora de les condicions de vida de milers de persones.

Educativa

Tanzania

Educació per garantir un futur millor

Els habitants de Vingunguti manquen de recursos econòmics i és habitual veure molts nens al carrer sense escolaritzar. Ara, els més petits tenen una escola d'infantil on, a més d'educació, reben control mèdic i un bon menjar al dia.

Donar ara

Promoción de la mujer

India

Treballant per la promoció de la dona en la societat

A l'Índia, milers de noies són obligades a prostituir-se. Algunes, com Kiran, Gouri i Rekha, ja no han de fer-ho i obtenen els seus ingressos amb la venda de borses, coixins o productes de neteja que han après a realitzar al centre Navajyoti Donen.

Donar ara

Sanitaria

Angola

Amb la teva ajuda, lluitem contra les malalties

La tuberculosi és un indicador de la pobresa. A l'hospital de Cubal han canviat els mitjans diagnòstics, tenen una gran unitat de infecciosos-contagiosos i més possibilitats en el laboratori, fonamental per lluitar contra aquesta patologia.

Donar ara

88979

Seguidores

71

Delegaciones

77540

Socis

220

Proyectos educativos en 2016

Com pots ajudar?

No importa com ho facis, el que importa és la teva ajuda.

Fes un donatiu

La teva aportació és molt valuosa perquè cada dia més persones tinguin accés a una vida digna. Uneix-te a la lluita contra la fam i la pobresa en el món.


Donar ara

Fes-te'n voluntari

Gràcies als voluntaris, Mans Unides treballa des de 1960 per fer del món un lloc més just i solidari. Perquè des dels seus orígens, Mans Unides es va constituir com una organització de voluntaris... és una dels seus senyals d'identitat.


Fes-te'n voluntari

Fes-te'n soci

Cada aportació compta: fes-te soci de Mans Unides


Fes-te'n soci