Àrees de treball de Mans Unides

Cada euro compta, perquè és un pas més cap a la millora de les condicions de vida de milers de persones.

Promoción social

Perú

El desenvolupament de les comunitats per frenar la desigualtat

Les truites han canviat la vida de la comunitat dels Uros, en el llac Titicaca, i han frenat la desnutrició infantil. Abans no menjaven més que xoca, i ara també truita, verdures, fruites, arròs… que compren amb els diners de la venda del peix.

Donar ara

Agrícola

Ecuador

Tu fas possible que millori la vida dels camperols

Rosa sempre va estar amenaçada perquè crear una empresa de dones no està ben vist pels grans empresaris de la zona de les parròquies de Palmira i Tixan. Però ara, Rosa llaura la terra, té els seus animals i no depèn del seu marit.

Donar ara

Sanitaria

Angola

Amb la teva ajuda, lluitem contra les malalties

La tuberculosi és un indicador de la pobresa. A l'hospital de Cubal han canviat els mitjans diagnòstics, tenen una gran unitat de infecciosos-contagiosos i més possibilitats en el laboratori, fonamental per lluitar contra aquesta patologia.

Donar ara

89929

Seguidors a Facebook

5089

Voluntaris

604

Projectes 2016

72

Delegacions

Com pots ajudar?

No importa com ho facis, el que importa és la teva ajuda.

Fes un donatiu

La teva aportació és molt valuosa perquè cada dia més persones tinguin accés a una vida digna. Uneix-te a la lluita contra la fam i la pobresa en el món.


Donar ara

Fes-te'n voluntari

Gràcies als voluntaris, Mans Unides treballa des de 1960 per fer del món un lloc més just i solidari. Perquè des dels seus orígens, Mans Unides es va constituir com una organització de voluntaris... és una dels seus senyals d'identitat.


Fes-te'n voluntari

Fes-te'n soci

Cada aportació compta: fes-te soci de Mans Unides


Fes-te'n soci