Àrees de treball de Mans Unides

Cada euro compta, perquè és un pas més cap a la millora de les condicions de vida de milers de persones.

Educativa

Moçambic

Deport i educació per garantir un futur millor

En pocs mesos, els joves d'Amatongas podran practicar esport en unes bones instal·lacions i tindran un espai que els allunyi de les drogues, l'abandonament escolar, els embarassos prematurs i la violència. Recolza altres projectes com aquest.

Donar ara

Promoción de la mujer

Índia

Treballant per la promoció de la dona en la societat

A Benarés, fa sis anys que es promou el desenvolupament de les dones i nenes de la zona, convertint-les en les autèntiques protagonistes del seu desenvolupament i conscienciant-les sobre els seus drets com a ciutadanes. Recolza altres projectes com aquest.

Donar ara

Sanitaria

Ghana

Amb la teva ajuda, avancem en l'àmbit sanitari

En els propers mesos, l'hospital Saint John of God, d'Amrahia, comptarà amb un quiròfan totalment equipat. Un lloc segur on donar a llum per reduir el nombre de dones que mor a causa de les complicacions en el part. Recolza altres projectes com aquest.

Donar ara

90142

Seguidors a Facebook

5089

Voluntaris

570

Projectes 2016

220

Proyectos educativos en 2016

Com pots ajudar?

No importa com ho facis, el que importa és la teva ajuda.

Fes un donatiu

La teva aportació és molt valuosa perquè cada dia més persones tinguin accés a una vida digna. Uneix-te a la lluita contra la fam i la pobresa en el món.


Donar ara

Fes-te'n voluntari

Gràcies als voluntaris, Mans Unides treballa des de 1960 per fer del món un lloc més just i solidari. Perquè des dels seus orígens, Mans Unides es va constituir com una organització de voluntaris... és una dels seus senyals d'identitat.


Fes-te'n voluntari

Fes-te'n soci

Cada aportació compta: fes-te soci de Mans Unides


Fes-te'n soci