Àrees de treball de Mans Unides

Cada euro compta, perquè és un pas més cap a la millora de les condicions de vida de milers de persones.

Educativa

Tanzania

Educació per garantir un futur millor

Els habitants de Vingunguti manquen de recursos econòmics i és habitual veure molts nens al carrer sense escolaritzar. Ara, els més petits tenen una escola d'infantil on, a més d'educació, reben control mèdic i un bon menjar al dia.

Donar ara

Promoción de la mujer

India

Treballant per la promoció de la dona en la societat

A l'Índia, milers de noies són obligades a prostituir-se. Algunes, com Kiran, Gouri i Rekha, ja no han de fer-ho i obtenen els seus ingressos amb la venda de borses, coixins o productes de neteja que han après a realitzar al centre Navajyoti Donen.

Donar ara

Agrícola

Ecuador

Tu fas possible que millori la vida dels camperols

Rosa sempre va estar amenaçada perquè crear una empresa de dones no està ben vist pels grans empresaris de la zona de les parròquies de Palmira i Tixan. Però ara, Rosa llaura la terra, té els seus animals i no depèn del seu marit.

Donar ara

79329

Seguidores

5425

Voluntaris

595

Projectes 2015

71

Delegaciones

Com pots ajudar?

No importa com ho facis, el que importa és la teva ajuda.

Fes un donatiu

La teva aportació és molt valuosa perquè cada dia més persones tinguin accés a una vida digna. Uneix-te a la lluita contra la fam i la pobresa en el món.


Donar ara

Fes-te'n voluntari

Gràcies als voluntaris, Mans Unides treballa des de 1960 per fer del món un lloc més just i solidari. Perquè des dels seus orígens, Mans Unides es va constituir com una organització de voluntaris... és una dels seus senyals d'identitat.


Fes-te'n voluntari

Fes-te'n soci

Cada aportació compta: fes-te soci de Mans Unides


Fes-te'n soci