Àrees de treball de Mans Unides

Cada euro compta, perquè és un pas més cap a la millora de les condicions de vida de milers de persones.

Derechos de las Mujeres y Equidad

Índia

Treballant per la promoció de la dona en la societat

A Benarés, fa sis anys que es promou el desenvolupament de les dones i nenes de la zona, convertint-les en les autèntiques protagonistes del seu desenvolupament i conscienciant-les sobre els seus drets com a ciutadanes. Recolza altres projectes com aquest.

Donar ara

Salud

Ghana

Amb la teva ajuda, avancem en l'àmbit sanitari

En els propers mesos, l'hospital Saint John of God, d'Amrahia, comptarà amb un quiròfan totalment equipat. Un lloc segur on donar a llum per reduir el nombre de dones que mor a causa de les complicacions en el part. Recolza altres projectes com aquest.

Donar ara

Derechos Humanos y Sociedad Civil

Perú

El desenvolupament de les comunitats per lluitar contra la fam

L'Amazonía Peruana viu un procés de degradació ambiental imparable que repercuteix en la qualitat de vida de la població indígena. Tanmateix, el desenvolupament de la regió respectant els recursos naturals és factible gràcies a la pesca sostenible. Recolza altres projectes com aquest.

Donar ara

76081

Socis en 2017

5160

Voluntaris en 2017

570

Projectes en 2017

199

Projectes educatius en 2017

Com pots ajudar?

No importa com ho facis, el que importa és la teva ajuda.

Fes un donatiu

La teva aportació és molt valuosa perquè cada dia més persones tinguin accés a una vida digna. Uneix-te a la lluita contra la fam i la pobresa en el món.


Donar ara

Fes-te'n voluntari

Gràcies als voluntaris, Mans Unides treballa des de 1960 per fer del món un lloc més just i solidari. Perquè des dels seus orígens, Mans Unides es va constituir com una organització de voluntaris... és una dels seus senyals d'identitat.


Fes-te'n voluntari

Fes-te'n soci

Cada aportació compta: fes-te soci de Mans Unides


Fes-te'n soci